Bij direct levensbedreigende situaties belt u altijd 112.

Wanneer elke seconde telt, bel dan de ambulancedienst.

Spoedvisite

Wanneer er een situatie is die direct aandacht vraagt, zoals een verdenking op een beroerte, ernstige pijn op de borst die niet afzakt, een ongeval waarna men niet kan opstaan of een overlijden bel dan het praktijknummer 038 – 331 3927 en kies optie 1.

Spoedafspraak

Ongelukken en verwondingen waarna u nog wel kunt lopen of gebracht kan worden kunnen op de praktijk snel gezien en behandeld worden. Neem contact op met de doktersassistente op 038 – 331 3927 en kies optie 3. 

Zij kijkt dan of u het best op een spoedplek op het spreekuur gezien kan worden of dat zij zelf eerst naar u kijkt in de behandelkamer. Zo nodig haalt zij de huisarts uit het spreekuur om u tussendoor te zien.

Spoed buiten openingstijden praktijk

Heeft u met spoed een dokter nodig, buiten de openingstijden van Praktijk Blom? Kies hieronder de situatie om te zien waar u terecht kan.

Moet ik naar de dokter?

Iedereen twijfelt wel eens of een bezoek aan de huisarts nodig is, zeker als het gaat om de vraag of dit met spoed nodig is of niet. De website Moet ik naar de dokter.nl, ook verkrijgbaar als app, probeert u te helpen met de vraag of een bezoek aan de dokter nodig is.

Let wel dat een vragenlijst op een computer nooit helemaal het oordeel van een ervaren zorgverlener kan vervangen.

Moet ik naar de dokter?

Goede informatie kunt u ook vaak vinden op de website Thuisarts.nl

Thuisarts.nl