Stoplicht GEEL

Praktijk Blom is per 27 januari 2022 gesloten voor nieuwe inschrijvingen.

Wij schrijven alleen patienten in bij gezinshereniging en geboorte.

en tevens:

*Wij schrijven geen patiënten met een hoog zorgzwaartepakket in de praktijk in, omdat wij de ANW zorg hiervoor niet kunnen garanderen. Het gaat daarbij om nieuwe patienten met een ZZP5 of hoger.

Huisartsenzorg moet laagdrempelig, vertrouwd en dichtbij zijn en daarom is het van belang dat u in de nabijheid van de praktijk woont. Iedereen in postcodegebied 8261 t/m 8266 of 8276 of 8278 woont kan zich inschrijven; Dit gebied wordt ten noorden en oosten begrensd door de IJssel, westelijk door het Vossemeer en zuidelijk door de provinciegrens Overijssel/Gelderland.

Wacht niet met inschrijven bij een huisarts tot u iets mankeert! Het inschrijven en opvragen van informatie kost tijd. We kunnen u beter helpen wanneer uw dossier al op orde is en uw medische voorgeschiedenis en medicatiegebruik bekend is.

Overschrijven van huisarts binnen Kampen

Heeft u al een huisarts in Kampen en wilt u wegens onvrede met uw huisarts bij ons inschrijven, dan adviseren wij u eerst uw onvrede met uw huisarts te bespreken. U kunt uw oude huisarts nog immers steeds tegenkomen in de waarneming, zowel binnen Kampen als op de huisartsenpost Zwolle. Bovendien kan het bespreken van onvrede voor uw (oude) huisarts juist een aanleiding of kans zijn om iets te verbeteren.

Geen inschrijving maar afspraak als passant

Wanneer u niet in Kampen woont maar op doorreis bent en toch een huisarts nodig heeft kunt u een afspraak maken als passant. U rekent dan contant af met de assistente. Zie voor de tarieven de prijslijst op deze pagina.


Wat hebben wij van u nodig voor inschrijving?

Inschrijfformulier: hiermee kunnen wij naar uw oude huisarts en naar de zorgverzekeraar toe aantonen dat u zich bij ons heeft ingeschreven. U vind een PDF bestand onder aan de pagina.

Ook is het mogelijk het inschrijfformulier op uw computer in te vullen en naar uw eigen mailadres te laten sturen. Vanuit uw mailbox kunt u het dan printen en ondertekend meenemen naar de praktijk.

Kopie paspoort/identiteitsbewijs : het is tegenwoordig wettelijk verplicht om u te identificeren bij inschrijving volgens de Wet op de Identificatieplicht

Kopie verzekeringspasje of polis : zodat wij onze zorg aan u vergoed krijgen

Toestemmingsformulier LSP : wij willen graag van u weten of u toestemming geeft voor inzage van de belangrijkste zaken in uw dossier door een huisarts van de huisartsenpost, specialist in het dichtstbijzijnde ziekenhuis of apotheker wanneer dit nodig is. U vind een PDF bestand onder aan de pagina.

Dossier : Uw dossier wordt in principe door ons elektronisch opgevraagd bij uw oude huisarts; indien er nog een papieren dossier van u is wordt deze naar ons opgestuurd. Soms nemen patiënten zelf een papieren dossier mee; geef in dat geval deze af bij de assistente.